Četrtek, 13 December 2018 15:39

Delovno srečanje Ekonomske in trgovske šole Brežice z razvojno šolo

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

IMG 1874Srečanje implementacijske šole Ekonomske in trgovske šole Brežice z razvojno šolo Gimnazijo Brežice

V torek, 27. 11. 2018 sva se sestali koordinatorici obeh šol ter pogovorili o trenutnem stanju, željah in potrebah implementacijske šole ter naredili načrt za naše naslednje srečanje.

Na podlagi le-tega smo se v sredo, 5. 12. 2018 sestali v računalniški učilnici Gimnazije Brežice. Ravnatelj Uroš Škof, profesorica geografije Ema Maček in moja malenkost smo pričakali šolski razvojni tim Ekonomske in trgovske šole Brežice. Ob 13. 30 smo pričeli naše delovno srečanje.

Na obeh šolah je bilo v okviru projekta SIO 2020 nedavno postavljeno brezžično omrežje. Vsi smo ga zelo veseli in ga želimo uporabljati.

Tako je bil eden od poglavitnih namenov srečanja AAI prijava, spoznavanje storitev v ArnesAAI, da jih bomo v prihodnje lahko uporabljali. Nato so se vse udeleženke prijavile tudi v spletno učilnico E-SKUPNOST z ustreznim ključem in smo pogledali, kako spremeniti svoje profile.

Drugi del srečanja je bil namenjen uporabi Padlet aplikacije, saj so udeleženke na steno zapisale, katere aplikacije so doslej uporabljale pri pouku. Hitro ugotovimo, da lahko izboljšamo učinkovitost pouka z uporabo določenih aplikacij, a jih ne poznamo oz. jih še nismo preizkusili. Zato smo se lotile priprave oz. izdelave lastne stene v Padletu. Bilo je zelo ustvarjalno in smo bile presenečene, kako hitro čas beži. Ura in pol je minila prehitro.

Zato se bomo še dobili in skupaj še kaj ustvarjalnega naredili.

Hvala udeleženkam za prijetne urice in se že veselim prihodnjega delovnega srečanja.

                                                  

 

Prebrano 154 krat
Tea Habinc

Gimnazija Brežice

Prijavite se za komentiranje